5 ŽINGSNIAI TOBULOS IŠVAIZDOS LINK

Gražūs, žvilgantys ir ilgi plaukai, stiprūs nagai ir lygi bei švytinti oda - turbūt, kiekvienos moters svajonė. Visos norime pasitikti tikrąjį (ne kalendorinį) pavasarį puikiai nusiteikusios ir pagražėjusios. Tačiau, kaip to pasiekti? Ypač, kai gamta nedžiugina savo išdaigomis, o „saujomis“ gerti maisto papildus nesinori nei savo organizmo, nei savo piniginės atžvilgiu.


KREMAS NUO SAULĖS

Pavasarį, pasirodžius pirmiesiems  saulės spinduliams, daugelis pradėjo domėtis, kada ir kaip saugoti odą nuo saulės. Taigi, kosmetologė Inesa Kuzabavičienė (Grožio studija „No.47“)  atsako į dažniausiai užduodamus klausimus.


KOKOSŲ ALIEJUS

Kokosų aliejus labiausiai paplitęs Pietinėje Indijoje. Visame pasaulyje jis puikiai tinka grožiui. Nuo nuskintų kokosų specialiu aparatu šalinama viršutinė žievė ir jie skeliami pusiau. Puselės išdėliojamos saulėtoje vietoje ir taip džiovinamos septynias dienas. Kokoso aliejus gaminamas tik karštuoju metų laiku, aliejaus gamybos būdas - šaltas spaudimas - pats natūraliausias, o aliejus išgautas tokiu būdu išlaiko visas geriausias savo savybes. Ekologiškų prekių parduotuvėse siūlomas aliejus yra šių metų derliaus, spaustas iš kruopščiai atrinktų jaunų, taip labiausiai vertinamų kokoso vaisių.

 

 

 


PATARIMAI APIE MAKIAŽO PAGRINDĄ

Atėjus rudens sezonui, kosmetologė Inesa Kuzabavičienė pataria kiekvieną dieną naudoti tinkamą makiažo pagrindą, kuris ne tik maskuoja, puošia, maitina, bet ir saugo odą nuo vėjo ir šalčio. Apie tai, koks yra tinkamas makiažo pagrindas, pasakoja grožio studijos „No47“ kosmetologė Inesa.


DEPILIACIJOS MITAI

Šiandien moteris turi visas sąlygas turėti nepriekaištingai atrodančią odą – be plaukelio. Nors grožio pramonė pažengė labai toli, didelė dalis šalies moterų tebetiki, kad plaukelius geriausia šalinti, kai jie pasiekia 5 – 7 mm ilgį. Kodėl moterys neturėtų „auginti“ plaukelių ir kitus populiarius mitus apie depiliaciją komentuoja medikė kosmetologė Laura Sereičikienė.

   

Odos, plaukų, nagų priežiūros įmonės

   
   
   
© SU university